Català Català Español Español English English
Recepció i barHabitacionsRestaurantPassadís

Benvinguts a l’Hostal Casa Joan !

La família Puig i Irla i tot el nostre personal de l’Hostal Casa Joan us donem la benvinguda a les nostres instal·lacions: un lloc ideal per a passar-hi unes vacances.

Portem 4 generacions ( mes de 70 anys d’experiència ) rebent els nostres clients, tractant—los com convidats i acomiadant–los amb un... fins aviat! com a amics.

Sempre a la vostra disposició...

SEMPRE AL VOSTRE SERVEI

Més de 40 anys d'història avalen els nostres serveis.

L'hostal fa més de 70 anys que existeix i va néixer com a fonda Casa Joan , després com a Pensió Casa Joan i actualment com a Hostal Casa Joan.

El romànic i una cultura pròpies han anat configurant la personalitat de Sant Llorenç i de la seva gent. Conserva l'estructura medieval formada per un clos murat en forma de pentàgon irregular on antigament hi havia cinc portals als angles, dels quals en resten quatre. Malgrat els saquejos que va sofrir durant la guerra civil, la seva església d'estil romànic conserva una sèrie d'obres com el fragment de pintura mural del s. XIV, el retaule gòtic, les restes de l'altar major barroc, la capella i altar xorigueresc de la Mare de Deu dels Colls i el retaule de Sant Miquel i Sant Joan del S. XV.